Sunday, May 9, 2010

UiTM kampus Puncak Alam...

Hehehe.. malas nak merepek kerepek panjang-panjang kat sini... cuma nak citer sikit je... heh!!.. petang tadi... for the first tyme.. aku menjejakkan kaki kat UiTM Puncak Alam.. walaupun aku ni student UiTM.. aku just study kat induk je.. UiTM Shah Alam... So.. nak di pendekkan cerita... aku pegi la petang tadi... nak amek barang member Yo Zais...

First tyme sampai.. terus ushar Kolej dorang.. Mak Aih!!!.. berbeza gile... beza gila kalau nak di compare kan dengan kolej kat UiTM Shah Alam... kolej die macam rumah. heh!!... memang rumah pon... 1 rumah 4 bilik... 1 bilik.. 2 orang... bapak ar... selesa giler... sejuk je... bilik plak besar... nak study memang selesa laaa... jauh beza ngan kolej yang aku duduk kat UiTM Shah Alam...tak dapat 4 flat tak tau laa... memang SANGAT selesa... and.. korang nak tau tak... first time gak aku tgok kolej ade lif... ade LIF bhai!!!... tak ya susah2 nak ngangkot barang nek tangge... huh!!!... and ni laa.. sedikit gambar yang tak seberapa nak cantik yang sempat aku amek.... =)


yang ni Fakulti dorang kot..


Pusat Kesihatan.. agaknye laa


Lihat la betapa besarnya Kolej dorang...


Haa.. yang ni plak bilik dorang... ni baru 1 katil.. selang lagi 1 almari tu ade lagi 1 katil...


Tingkat 6 kat kolej ni... ade lif bhai!!!


Fakulti.. dari pandangan jauh..


pintu masuk UiTM Puncak Alam..




5 comments: