Saturday, May 15, 2010

Jarang ONLINE time cuti..

Hmmm... Jarang la nak ONLINE time2 cuti ni... al-maklum la.. cara penggunaan internet di rumah ni terbatas sikit... huhu.. "Parental Guidance".. heh!! macam budak-budak plak kan.. tapi itu la hakikat nya... so nak ONLINE pun agak terhad la.... asyik di pantau je... "potong stim".. hahaha... kalau dah name pun di pantau.. ke-"eager"-an aku nak ONLINE pun macam da kureng.. heh!! jadi nak ONLINE kene tunggu malam sikit.. mintak permission then.. baru la ONLINE.. huhuhu.. kuasa internet bukan di tangan ku sepenuhnya.. haha.. so.. ini jela kesempatan aku nak berblogging.. lepas ni ntah bile lagi la... minggu depan kot.. tapi tgok laa.. kalau besok aku rajin.. aku ONLINE laa.. buat muke kesian sikit mintak permission kat "pegawai" yang berkenaan.. A.K.A..my parents..
so.. aku rase cukup la kowt sampai kat sini dulu.. ni pun da lack of idea nak taip ape.. nanti senang-senang aku update la blog ni... nak rehat jap kat rumah.. BERHIBERNASI.. haha.. nanti balik Shah Alam.. muke tembam seperti biasa.. haha.. =)


3 comments: