Sunday, May 9, 2010

Mentor Musim ke-4

Haa.... jam sekarang ni pukul 11.15 PM.. hehehe... hati gembira sangat... hahaha.. nak tau sebab ape... sebab aku baru je balik dari tengok mentor.. kat Auditorium MBSA Shah Alam... haha.. malam ni kumpulan A...Azmeer.. Mas Idayu and the best rappers ever~~.. Joe Flizzow.. hehe.. persembahan SANGAT mantap.... nak2 si ila... protoge Joe... bagus... Memang terbaek dari ladang la.. hahaha.. =) aku pegi tadi ngan Yo Zais and Afzal...So.. ni la beberapa gambar yang berjaya aku snap... hehehe.. kualiti gambar kurang siket laa.. sebab camera enset... xbape nak canthek~~ ngee~~


Haaa.. mase ni tyme Nani ngan Azmeer.. opening performance...

Yang plak persembahan pertama Shaq.... hehe.. maen lari-lari ngan mentor die..

huhuhu... bahagia ku rasa~~ wahh!!.. tapi pape pun.. memang terbaek laa.. aku pergi rakaman muzik-muzik pun tak segembira macam ni... hehehe... pastu da selesai semua... tinggal nak tunggu result.. nak tau markah... kitorang agak.. Ila protoge Joe Flizzow laa yang dapat markah tinggi.. tapi tak... Shaq yang tinggi... hmm.... macam hampa gak la.. tapi takpe... Shaq pun bole tahan gak... walaupun suara die sumbang sikit...heh!!!.. Then.. pas habis semua.. kitorang pun balik... tyme nak turun carik lif.. tetiba..

Afzal: Eh!! tu macam Tiz Zaqyah(betul ke tak aku eje ni..)..
Aku: haah laaa..
Yo Zais: Jom.. amek gambar nak..

Heh!!! ape lagi.... bergambar laa... yang si Afzal ngan Yo sempat gak bersalam ngan pelakon NUR KASIH tu... hehehe..


Hehe... sempat gak aku... bersama Tiz Zaqyah... =)


heh!!.. pas da bergambar sakan tu... pelagi.. balik laaa.. hehehe..muke mase nak gi parking park tadi semua tak bole blaa.. macam mamat angau semua.. hahaha!!..

p/s: Yo Zais ngan Afzal cakap die tak nak basuh tangan.. sebab.. wangi.. Tangan Tiz Zaqyah.. hehehe.. =)


4 comments: